web statistics
Skip to main content

Een Lied van Zachtheid en Stijl: De Puur Zijden Chiffon Sjaal in Roze, Zalm en Wit

In de betoverende rijkdom van kleuren en texturen, straalt onze "Puur Zijden Chiffon Sjaal in Roze, Zalm en Wit" als een ode aan elegantie en vrouwelijkheid. Deze sjaal is meer dan een accessoire; het is een verhaal geweven in zijde, een lied van zachtroze, zalm en zuiver wit.

Een Sjaal om te Dragen met Liefde

Deze sjaal is niet zomaar een stuk stof, het is een expressie van je diepste gevoelens. Het zachtroze weerspiegelt liefde, de zalmtinten omarmen passie, en het zuivere wit symboliseert puurheid.

        Hoofdkenmerken:

  • Puur Zijden Chiffon: Gemaakt van de meest delicate zijden chiffon, voelt deze sjaal als een tedere omhelzing. Het is licht als een zucht en zacht als een liefkozing.

  • Teder Kleurenpalet: De harmonie van roze, zalm en wit brengt een gevoel van sereniteit en liefde in elke stap die je zet.

  • Overweldigende Lengte: Deze sjaal is extra lang, waardoor je vrijheid hebt om te spelen met verschillende stijlen en het met gratie te draperen.

  • Ambachtelijke Pracht: Elke sjaal is met de hand vervaardigd met liefde en precisie, wat resulteert in een kunstwerk dat je met trots zult dragen.

  • Tijdloze Elegantie: Deze sjaal zal nooit uit de mode raken. Het is geschikt voor elke gelegenheid, van romantische ontmoetingen tot formele evenementen.

Draag deze sjaal, en je draagt een verhaal van liefde en tederheid. Het is een belofte van elegantie en een uitnodiging om je eigen schoonheid te omarmen. De "Puur Zijden Chiffon Sjaal in Roze, Zalm en Wit" is niet zomaar een accessoire; het is een ode aan de zachte kracht van vrouwelijkheid.

Laat jezelf omhullen door de zachtheid van zijde. Ontdek het nu en breng een vleugje romantiek in elke dag van je leven.

 

Modieus batikdessin gecombineerd met chique chiffon zijde... unieke combinatie. Kan ook in vele andere kleuren in overleg met jou zodat het precies bij je outfit past... zag zo'n soort sjaal ergens anders voor 160 euro..... en dan is het ook nog eens massaproductie... hier is het uniek...

Je kunt deze sjaal op allerlei manieren dragen zoals je op de foto's ziet... maar ook nog in je haar, en als strik, stola, hoofddoek, etc.  De sjaal is heel licht en elegant door door de doorzichtige stof van pure zijde... heel goed te combineren met talloze kledingstukken zoals the little black dress.... bovendien heel klein op te vouwen en in een tasje mee te nemen...

Made in Holland by Ineke. 230 x 55 cm.... dus extra lang.... Roze, zalm, wit en pastel roodbruin. Mooie pastelkleurtjes.

Als je de punten diagonaal vastpakt en om je heen slaat kun je de sjaal nog langer stylen, asymmetrisch dus... echt chic...