web statistics
Skip to main content

Een Ode aan de Veranderende Luchten: De Chiffon Zijden Sjaal in Degrade van Lichtblauw naar Donkerblauw

In de eindeloze horizon van Lovely Shawls, schittert onze "Chiffon Zijden Sjaal in Degrade van Lichtblauw naar Donkerblauw" als een ode aan de wonderen van de lucht. Deze sjaal is meer dan een accessoire; het is een poëtische reis door de kleuren van de lucht.

Een Sjaal als de Hemel

Deze sjaal vertelt het verhaal van de dag die in de nacht verandert, van licht dat langzaam vervaagt in duisternis. Het verloop van lichtblauw naar donkerblauw is als een zachte zucht van de wind die de lucht transformeert.

Hoofdkenmerken:

  • Chiffon Zijde: Gemaakt van de meest delicate chiffon zijde, voelt deze sjaal als een tedere aanraking op de huid. Het is licht als een droom en zacht als de lucht zelf.

  • Verloop van Kleuren: Het verloop van lichtblauw naar donkerblauw is als een ode aan de dag die overgaat in de nacht. Het vangt de overgang van licht naar duisternis op magische wijze.

  • Lengte en Lichtvoetigheid: Deze sjaal is royaal van lengte, wat je de vrijheid geeft om te experimenteren met verschillende stijlen en het met gratie te draperen.

  • Kunst in Textiel: Elk stuk is met de hand vervaardigd met liefde en precisie, waardoor deze sjaal een waar kunstwerk is.

  • Tijdloze Schoonheid: Deze sjaal is een symbool van tijdloze elegantie. Geschikt voor elke gelegenheid, van romantische avonden tot formele evenementen.

Draag deze sjaal, en je draagt een stukje van de hemel, een herinnering aan de schoonheid van de dag die in de nacht vervaagt. De "Chiffon Zijden Sjaal in Degrade van Lichtblauw naar Donkerblauw" is niet zomaar een accessoire; het is een reis door de kleuren van de lucht.

Laat jezelf omhullen door de veranderende hemel. Ontdek het nu en voeg een vleugje poëzie toe aan elke dag van je leven.

 

Chiffon zijden sjaal van pastel lichtblauw naar donkerder blauw in degradé geverfd, dit betekent van licht naar donker. De kleur blauw neigt heel veel naar turquoise. Afmeting: 230 x 55 cm. Extra lang dus zodat je er alles mee kunt doen. Chiffon is doorzichtig en valt erg mooi. Heeft een feestelijke en chique uitstraling. Het midden van de sjaal lijkt wit maar is in werkelijkheid heeeeel erg licht pastel blauw..

 Zag zo'n soort sjaal ergens anders voor 160 euro..... en dan is het ook nog eens massaproductie... hier is het uniek... deze techniek is niet makkelijk.

Je kunt deze sjaal op allerlei manieren dragen zoals je op de foto's ziet... maar ook nog in je haar, en als strik, stola, hoofddoek, etc.  De sjaal is heel licht en elegant door door de doorzichtige stof van pure zijde... heel goed te combineren met talloze kledingstukken zoals the little black or white dress.... andere kleuren kunnen ook hoor. Creme of beige passen ook heel goed.

Bovendien heel klein op te vouwen en in een tasje mee te nemen...

Als je de punten diagonaal vastpakt en om je heen slaat kun je de sjaal nog langer stylen, asymmetrisch dus...

Made in Holland by Ineke.