web statistics
Skip to main content
Productcode: z125

Prijs: € 89,99

Echte puur organza zijden sjaal in de kleuren van de regenboog, ik heb er 12 gebruikt. Glas in lood effect doordat het zwart afgezet is. Deze kleuren staan leuk op een van de kleuren die in de sjaal zit maar ook op wit, offwhite, zwart etc.

Handwerk, handgeschilderd. Deze sjaals kunnen in elke gewenste kleur en maat gemaakt worden. Deze is 185 x 22 cm.

Organza is in het begin een klein beetje stijf wat een chique effect geeft als je de sjaal om je lichaam drapeert. Heel geschikt voor bruiden, moeders van bruiden en andere chique gelegenheden. In de loop van de tijd en na wassen wordt de sjaal iets soepeler doordat de natuurlijke lijm uit de zijden draad verdwijnt.

Iedere zijde heeft zo zijn eigen kwaliteiten: organza houdt zijn vorm dus… in tegenstelling tot chiffon, dat valt soepeler, is licht en blijft zweven. Het valt nog niet zo soepel als bv satijnzijde. Dat heeft de zwaarte in zich om hele mooie vallende drapages te maken. Chiffon en organza zijn daar net iets te licht voor.

Wat je ook heel vaak ziet is dat een organzasjaal bij een T-shirt gedragen wordt. Je kunt het sjaaltje een aantal keer omslaan en er een mooie knoop inleggen… oneindig veel mogelijkheden… bij een jasje, trui, jurk, overjas etc…  Je kunt het geheel chique, feestelijk, sportief of zakelijk maken… het is maar net waar je het bij draagt… Bij te warm weer voelt dit sjaaltje nog steeds heel comfortabel en zie je er toch nog tip top uit…

Deze sjaaltjes verf ik in Nederland (Ineke). Painted in Holland dus..

Ik geef trouwens altijd graag advies over de kleuren als je dat vraagt. Staan ze mooi bij je of bij de kleding waarbij het moet horen? En dat zonder er meer voor te rekenen. Of hou je kledingstuk bij deze foto en kijk of het een goeie match is.

Ik ben al zowat mijn hele leven geintrigeerd door de kleuren van de regenboog (heb ooit iemand geholpen met een scriptie hierover). De breking van het licht, de chakra's...  de kleuren uit de natuur kloppen altijd bij elkaar... kijk maar naar de pauwenveren hoe mooi al die kleuren bij elkaar staan...

 

Laat je betoveren door de schoonheid van deze prachtige organza zijden sjaal. Met de kleuren van de regenboog streelt het je huid en omarmt je met warmte en liefde. Handgemaakt met passie en zorg, is elk stuk uniek en een kunstwerk op zich.

De levendige kleuren dansen in het licht, waardoor een magisch schouwspel ontstaat dat de drager ervan in een sfeer van vreugde en positiviteit hult. Het handgeschilderde ontwerp is niet alleen een symbool van creativiteit, maar ook van vakmanschap en toewijding.

Draag deze sjaal als een statement piece bij je favoriete outfit, of gebruik hem als een kleurrijk accessoire om je dagelijkse look te verrijken. Het lichte en luchtige materiaal maakt het perfect voor elke gelegenheid, van een zomerse picknick tot een chique avond uit.

Deze sjaal is niet alleen een prachtig mode-item, maar ook een uiting van kunst en cultuur. Het is een geschenk van de natuur, geschilderd met de kleuren van de regenboog, en een herinnering aan de schoonheid die ons omringt. Laat je meevoeren op een reis van kleur en emotie, en ervaar de magie van deze betoverende organza zijden sjaal.

 

Introducing our exquisite Organza Silk Scarf with Hand-Painted Rainbow Colors, a true masterpiece of artistry and fashion. Handcrafted with precision and care, this scarf embodies elegance and uniqueness.

Key Features:

1.    Material: Crafted from luxurious organza silk, this scarf is soft, lightweight, and offers a delicate sheen that catches the light beautifully.

2.    Hand-Painted Rainbow Colors: Each scarf is a one-of-a-kind creation, with vibrant rainbow colors meticulously hand-painted by skilled artisans. The rainbow hues add a touch of playfulness and sophistication to your attire.

3.    Versatile Styling: This scarf is perfect for all occasions. Whether you're dressing up for a formal event or adding a pop of color to your everyday outfit, it's a versatile accessory that complements any wardrobe.

4.    Artisan Craftsmanship: The scarf is a testament to the dedication of our artisans who take great pride in their craftsmanship. The hand-painted details make it a wearable work of art.

5.    Size: Our scarf is generously sized, allowing you to drape it elegantly around your neck, tie it as a stylish headband, or wear it as a shawl.

6.    Perfect Gift: This scarf makes for a thoughtful and unique gift for someone special in your life, showcasing your appreciation for quality and individuality.

Elevate your style with the Organza Silk Scarf with Hand-Painted Rainbow Colors from Lovely Shawls. It's a piece that not only keeps you warm but also adds a touch of artistic flair to your look. Order yours today and make a bold and colorful statement with every wear.