web statistics
Skip to main content

Route

Openbaar vervoer:

Vanaf het station NS kun je met bus 30 richting Kroeven. Je stapt uit bij de halte Champetterberg. Hiervandaan is het nog 11 minuten lopen naar de Watermolenstraat.
Je kunt ook met bus 33 richting Tolberg. Je stapt dan uit bij de halte Heerma van Vosstraat. Hiervandaan is het nog 9 minuten lopen naar de Watermolenstraat.

"Treintaxi" is beschikbaar in Roosendaal.

Vanuit Bergen Op Zoom (via A58)

Verander bij verkeersknooppunt De Stok van snelweg. Je gaat hier van de A58 naar de A17 en neemt afslag 19, Roosendaal-West. Volg verder aanwijzingen "via de A17"

Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag (via de A17)

Je verlaat de A17 bij afrit 19 Roosendaal-West in de richting Roosendaal, Station, BravisZH en vervolg je route op de Burgemeester Freijterslaan. Na 500 meter rijd je Roosendaal binnen.
Volg de Burgemeester Freijterslaan 1.5 kilometer. Verlaat nu de Burgemeester Freijterslaan en sla schuin rechts af de Laan van Brabant in. Na 500 meter gaat de Laan van Brabant over in de Willem Dreesweg. Volg deze weg ruim 1 km.
Verlaat nu de Willem Dreesweg en sla links af de Vijfhuizenberg in (net vóór het benzinestation Shell). Sla meteen weer links af en volg de Vijfhuizenberg tot de eerste straat links. Dit is de Watermolenstraat. Volg deze tot na het oversteken van de beek.  Je bent nu gearriveerd bij "Z-IEN" op no. 30 (het tweede huis na de beek aan de rechterkant. Je ziet een hek en een lange oprijlaan voor je en het grote groen-witte bord van Z-ien/binnenkort nieuwe bord van Lovely Shawls).

Vanuit Breda, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, 's-Hertogenbosch, (Via de A58)

Vanaf de A58 rijd je Roosendaal binnen. Je verlaat de A58 bij afrit 24 Roosendaal in de richting Centrum, Station en vervolg je route op de Antwerpseweg. Na 1 kilometer gaat de Antwerpseweg over in de Laan van Belgie. Ga rechtdoor over de rotonde. Na 500 meter verlaat je de Laan van Belgie en sla je schuin links af de Laan van Limburg in. Volg deze weg 150 m.
Verlaat nu de Laan van Limburg en sla links af de Laan van Brabant in. Na 500 meter gaat de Laan van Brabant over in de Willem Dreesweg. Volg deze weg ruim 1 km.
Verlaat nu de Willem Dreesweg en sla links af de Vijfhuizenberg in (net vóór het benzinestation Shell). Sla meteen weer links af en volg de Vijfhuizenberg tot de eerste straat links. Dit is de Watermolenstraat. Volg deze tot je de beek oversteekt. Je bent gearriveerd bij "Z-IEN" op no. 30 (tweede huis na de beek aan de rechterkant. Je ziet een hek en een lange oprijlaan en het grote groen-witte bord van Z-ien).

Vanuit Essen/België

Komende vanuit de Antwerpseweg (N262) uit Essen, België, sla je bij de Rooseveltpoort linksaf de Willem Dreesweg op (afslag Roosendaal Zuid). Deze weg blijf je helemaal volgen (na vele slingers en rotondes/ je komt o.a. voorbij winkelcentrum Tolberg) tot de Vijfhuizenberg. Net na benzinestation Shell sla je rechtsaf de Vijfhuizenberg in en meteen weer links om de weg op om de vijfhuizenberg te vervolgen. Dan sla je de eerste straat links in, dit is de Watermolenstraat. Volg deze tot na het oversteken van de beek. Je bent nu gearriveerd bij "Z-IEN" op nr. 30 (Het tweede huis na de beek aan de rechterkant. Je ziet een hek en een lange oprijlaan voor je en het grote groen-witte bord van Z-ien)

Tip:

Een bezoek aan Roosendaal kunt je bv. combineren met een bezoek aan Rosada Outletcenter, Indoorskydive Roosendaal of het Vliegend Museum Seppe in Bosschenhoofd. Ook de basiliek in Oudenbosch is een goed idee. Dit is allemaal op mooie afstand te bereiken met de auto of de fiets...