web statistics
Skip to main content

De Luxe Puur Organza Zijden Sjaal met Borduursel en Franjes in Zandkleur

In de weelderige oase van Lovely Shawls, schittert onze "Luxe Puur Organza Zijden Sjaal met Borduursel en Franjes in Zandkleur" als een belofte van ongeëvenaarde gratie. Deze sjaal is meer dan een accessoire; het is een verhaal van verfijning en tijdloze schoonheid.

Een Sjaal van Koninklijke Aard

Deze sjaal vertelt een verhaal van weelde en elegantie, geweven in zijde en verfraaid met borduursels en franjes. De zachte zandkleur ademt de sfeer van de woestijn, een symbool van rust en majesteit.

Hoofdkenmerken:

  • Puur Organza Zijde: Gemaakt van de meest verfijnde organza zijde, voelt deze sjaal als een koninklijke omhelzing. Het is licht als een zucht van de woestijnwind en glanst als het zand in de zon.

  • Borduurkunst: Het met de hand aangebrachte borduursel getuigt van vakmanschap en aandacht voor detail. Elk stiksel is een kunstwerk op zich.

  • Franjes van Weelde: De franjes voegen een vleugje weelde toe aan de sjaal, als een belofte van glamour en schoonheid.

  • Lengte en Lichtvoetigheid: Deze sjaal is royaal van lengte, wat je de vrijheid geeft om te experimenteren met verschillende stijlen en het met gratie te draperen.

  • Tijdloze Elegantie: Deze sjaal is een symbool van tijdloze schoonheid. Geschikt voor elke gelegenheid, van vorstelijke diners tot formele evenementen.

Draag deze sjaal, en je draagt een verhaal van koninklijke gratie, een herinnering aan weelde en verfijning. De "Luxe Puur Organza Zijden Sjaal met Borduursel en Franjes in Zandkleur" is niet zomaar een accessoire; het is een reis naar een wereld van tijdloze elegantie.

Laat jezelf omhullen door de luxe van de zijde. Ontdek het nu en voeg een vleugje koninklijke allure toe aan elke gelegenheid.

 

Luxe puur organza zijden sjaal, zandkleur, beige, met borduursel van fijne bloemetjes over de hele sjaal en franjes, 45 x 197 cm. Balanskleur: petrol. Draag het bij petrol. turquoise, offwhite, wit, zwart etc etc. Draag het sjaaltje ton sur ton of juist met de tegengestelde balanskleur waardoor je een mooi evenwichtig geheel krijgt. Of hou je kledingstuk bij deze foto en kijk of het een goeie match is. Ik geef trouwens altijd graag advies over de kleuren als je dat vraagt. Staan ze mooi bij jou of bij de kleding waarbij het moet horen? En dat zonder er meer voor te rekenen.

Maak deze sjaal bv. met zo'n dubbele knijper vast als je 'm als stola draagt.

Organza is in het begin stijf wat een chique effect geeft als je de sjaal om je lichaam drapeert. Heel geschikt voor bruiden, moeders van bruiden en andere chique gelegenheden. In de loop van de tijd en na wassen wordt de sjaal iets soepeler doordat de natuurlijke lijm uit de zijden draad verdwijnt.

Iedere zijde heeft zo zijn eigen kwaliteiten: organza houdt zijn vorm dus… in tegenstelling tot chiffon, dat valt soepeler, is licht en blijft zweven. Het valt nog niet zo soepel als bv satijnzijde. Dat heeft de zwaarte in zich om hele mooie vallende drapages te maken. Chiffon en organza zijn daar net iets te licht voor.