web statistics
Skip to main content
Productcode: w253

Prijs: € 299,99

Stel je voor, gehuld in de warmte en zachtheid van de fijnste cashmere, omringd door de tijdloze elegantie van diep zwart. Onze "Echte Dikke Wollen Cashmere Sjaal met Franjes" biedt deze weelde en meer, en brengt je een accessoire dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement van klasse en stijl.

Kenmerken en Details:

  • Hoogwaardige Cashmere: Gemaakt van 100% zuivere cashmere wol, is deze sjaal een symbool van luxe en verfijning. De sjaal is dik, zacht en biedt uitstekende isolatie tegen koude weersomstandigheden.

  • Diep Zwart: De tijdloze kleur zwart straalt elegantie en veelzijdigheid uit. Het past perfect bij zowel formele als informele outfits.

  • Uniseks Design: Deze sjaal is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor iedereen.

  • Franjes voor Extra Stijl: De franjes aan de uiteinden voegen een vleugje stijl toe aan de sjaal en geven het een klassieke uitstraling.

  • Ruime Afmetingen: Met royale afmetingen kun je deze sjaal op verschillende manieren dragen. Wikkel hem om je nek voor extra warmte of drapeer hem losjes over je schouders voor een moeiteloos elegante look.

Een Tijdloze Klassieker

Deze "Echte Dikke Wollen Cashmere Sjaal met Franjes" is niet zomaar een accessoire; het is een investering in comfort en stijl die de tand des tijds zal doorstaan. Het is een stuk dat je warm houdt op koude dagen en je outfit verheft op elke gelegenheid.

Verrijk je garderobe met deze tijdloze klassieker en omhul jezelf in de weelde van cashmere. Bestel vandaag nog en beleef de luxe van warmte en stijl.

 

Echte wollen cashmere sjaal of stola, zwart, 70 x 210 cm inclusief de franjes. Deze kasjmir sjaal is zowel voor vrouwen als mannen geschikt. De kwaliteit is een stuk dikker dan de andere soort echte pashmina's elders in deze webwinkel. 

Deze sjaal voelt heerlijk zacht aan. Dit moet je echt voelen: zooo ontzettend zacht, alsof er een engeltje over je tong... of zoiets...  een absolute must om er minstens eentje in je garderobe te hebben. Nou... oké... twee dan..... een pareltje... een genot voor je huid... bovendien is het een heerlijk warme sjaal... en duurzaam... het kan doorgegeven worden naar de volgende generatie...

Deze sjaal kun je prachtig als stola om je heen draperen omdat de stof heel mooi valt. Maar ook bij een chique jas zal ie het geheel omhoog halen. De luxe spat er vanaf... niet te vergelijken met de vele sjaals die producenten ten onrechte cashmere noemen.

Dit neusje van de zalm is alleen voor de échte liefhebber... ook geschikt voor de moeder en ook de vader van de bruid, net als de soepeler vallende echte pashmina's. Kijk ook bij de andere echte kasjmier sjaals hoe je ze kunt draperen en omdoen.

Je kunt de sjaal altijd zelf komen bekijken en voelen. Alleen op afspraak. Dan begrijp je wat ik bedoel. Ware luxe is niet te kopieren... puur klasse...

Zwart is een beetje moeilijker te fotograferen als andere kleuren. Hoop dat je daar doorheen kan kijken.