web statistics
Skip to main content

Echte wollen cashmere sjaal of stola, donker grijs, 70 x 210 cm inclusief de franjes. Deze kasjmir sjaal is zowel voor vrouwen als mannen geschikt. De kwaliteit is een stuk dikker dan de andere soort echte pashmina's elders in deze webwinkel. 

Deze sjaal voelt heerlijk zacht aan. Dit moet je echt voelen: zooo ontzettend zacht, alsof er een engeltje over je tong... of zoiets...  een absolute must om er minstens eentje in je garderobe te hebben. Nou... oké... twee dan..... een pareltje... een genot voor je huid... bovendien is het een heerlijk warme sjaal... en duurzaam... het kan doorgegeven worden naar de volgende generatie...

Deze sjaal kun je prachtig als stola om je heen draperen omdat de stof heel mooi valt. Maar ook bij een chique jas zal ie het geheel omhoog halen. De luxe spat er vanaf... niet te vergelijken met de vele sjaals die producenten ten onrechte cashmere noemen.

Dit neusje van de zalm is alleen voor de échte liefhebber... ook geschikt voor de moeder en ook de vader van de bruid, net als de soepeler vallende echte pashmina's. Kijk ook bij de andere echte kasjmier sjaals hoe je ze kunt draperen en omdoen.

Je kunt de sjaal altijd zelf komen bekijken en voelen. Alleen op afspraak. Dan begrijp je wat ik bedoel. Ware luxe is niet te kopieren... puur klasse...