web statistics
Skip to main content
Productcode: PS2

Prijs: € 28,99

Vrijheid, snelheid en avontuur – dat is wat onze Pilotensjaals belichamen. Deze Pilotensjaals zijn niet zomaar accessoires, het zijn verhalen geweven in stof, vastgelegd in de wind.

De Pilootensjaals – Voor de Echte Avonturiers

In de wereld van snelheid en open lucht, bieden onze Pilotensjaals een onmiskenbare mix van stijl en functionaliteit. Gemaakt voor degenen die de horizon willen verkennen, met een liefde voor de open lucht en een passie voor avontuur.

  • Premium Kwaliteit: Elke sjaal is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en comfort garandeert, zelfs bij hoge snelheden.
  • Ontworpen voor Avontuur: Of je nu in een open vliegtuig, een klassieke auto of op de motor onderweg bent, deze sjaal beschermt je tegen de elementen en voegt een stijlvolle flair toe aan je look.
  • Tijdloze Stijl: De pilotensjaal belichaamt de tijdloze stijl van de luchtvaart. De iconische uitstraling is een eerbetoon aan de gouden dagen van het vliegen.
  • Veelzijdigheid: Afgezien van het dragen tijdens avontuurlijke ritten, kun je deze sjaals ook stijlvol in je dagelijkse outfit verwerken.
  • Verbinding met Erfgoed: Het dragen van een pilotensjaal is als een knipoog naar de geschiedenis van de luchtvaart, waar avonturiers en pioniers de luchten trotseerden.

Deze sjaals zijn niet alleen een stuk stof; ze zijn een symbool van vrijheid, een ode aan de open lucht en een uitnodiging om het avontuur op te zoeken. Voel de wind in je haren, ervaar het gevoel van vrijheid, en omarm de adrenaline van het avontuur met onze Pilotensjaals.

Durf jezelf te uiten en je passie voor avontuur te omarmen. Bestel nu en voel de opwinding van de open lucht met elke rit.

 

Witte 100 procent zijden pilotensjaal van pongee 8 zijde, afmeting 180 x 45 cm, geschikt voor in open auto of vliegtuig of motor, maar ook voor een bruid of gewoon...

Pilot Scarf, 100 percent white silk, size 6ft x 18 inch, also suitable for open cockpit flying and vintage cars. For many years now we have a worldwide delivery of 100 percent soft white silk pilots' scarves for use in open cockpit aeroplanes i.e. These silk scarves are warm in winter and cold in summer. They are also suitable for painting en screenprinting a logo for example.
For more information or orders contact us.

Depuis de nombreuses années nous sommes fournisseur dans le monde entier des foulards de 100 pour cent soie blanche des pilotes. La soie douce qui est chaude en hiver et fraîche en été. Ces foulards sont également appropriés pour la peinture et la sérigraphie (logo). Pour de plus amples informations ou pour une commande, contactez-nous.

Seit vielen Jahren haben wir eine weltweite Lieferung von 100 Prozent weichen weißen seiden Piloten Schals für die Verwendung in offenen Cockpit Flugzeugen. Diese Seidenschals halten Sie im Winter warm und erfrischen Sie im Sommer. Sie eignen sich zum Beispiel auch für die Malerei und Siebdruck logo. Für weitere Information oder Bestellungen, kontaktieren Sie uns bitte.

ineke tiger mothx

Ineke in front of the The Havilland DH82 Tiger Moth G-AJHS