web statistics
Skip to main content
Productcode: z380

Prijs: € 59,99

De Zee in een Sjaal: Elegante Organza Zijden Sjaal in Waterspout Pastel Turquoise

In de serene diepte van Lovely Shawls, schittert onze "Elegante Organza Zijden Sjaal in Waterspout Pastel Turquoise" als een ode aan de schoonheid van de oceaan. Deze sjaal is meer dan een accessoire; het is een poëtische reis naar de wateren van dromen.

Een Sjaal als de Zee

Deze sjaal vertelt het verhaal van de oceaan die zich uitstrekt tot aan de horizon, van golven die zachtjes kabbelen op het strand. De pastel turquoise tint is als een zachte bries die de oceaanweerspiegelingen vangt.

Hoofdkenmerken:

  • Organza Zijde: Gemaakt van de meest delicate organza zijde, voelt deze sjaal als een koele aanraking van de zeebries. Het is licht als de lucht en glanst als het oceaanwater.

  • Turquoise Betovering: De pastel turquoise kleur roept de rust van de zee op en geeft je het gevoel alsof je aan het strand bent.

  • Lengte en Lichtvoetigheid: Deze sjaal is royaal van lengte, wat je de vrijheid geeft om te experimenteren met verschillende stijlen en het met gratie te draperen.

  • Kunst in Textiel: Elk detail is met liefde en precisie met de hand gemaakt, waardoor deze sjaal een meesterwerk van vakmanschap is.

  • Tijdloze Schoonheid: Deze sjaal is een symbool van tijdloze elegantie. Geschikt voor elke gelegenheid, van zomerse uitstapjes tot chique feesten.

Draag deze sjaal, en je draagt een stukje van de zee, een herinnering aan zomerse dagen en het geluid van golven. De "Elegante Organza Zijden Sjaal in Waterspout Pastel Turquoise" is niet zomaar een accessoire; het is een reis naar de kust van je dromen.

Laat jezelf omhullen door de kalme diepte van de oceaan. Ontdek het nu en voeg een vleugje poëzie en verfrissing toe aan elke dag van je leven.

Organza zijden sjaal, pastel turquoise/waterspout, 42 x 180 cm. Balanskleur: pastel kastanjebruin. Draag het bij kastanjebruin, bruin, blauw, paars, offwhite etc. Maak deze sjaal met zo'n dubbele knijper vast als je 'm als stola draagt.

Organza is in het begin een klein beetje stijf wat een chique effect geeft als je de sjaal om je lichaam drapeert. Heel geschikt voor bruiden, moeders van bruiden en andere chique gelegenheden. In de loop van de tijd en na wassen wordt de sjaal iets soepeler doordat de natuurlijke lijm uit de zijden draad verdwijnt.

Iedere zijde heeft zo zijn eigen kwaliteiten: organza houdt zijn vorm dus… in tegenstelling tot chiffon, dat valt soepeler, is licht en blijft zweven. Het valt nog niet zo soepel als bv satijnzijde. Dat heeft de zwaarte in zich om hele mooie vallende drapages te maken. Chiffon en organza zijn daar net iets te licht voor.

Wat je ook heel vaak ziet is dat een organzasjaal bij een sportief gestreept T-shirt gedragen wordt. Je kunt het sjaaltje een aantal keer omslaan en er een mooie knoop inleggen… oneindig veel mogelijkheden omdat ze effen zijn…bij een jasje, trui, jurk, jas etc… zie alle foto’s voor de voorbeelden. Je kunt het geheel chique, feestelijk, sportief of zakelijk maken…het is maar net waar je het bij draagt… Bij te warm weer voelt dit sjaaltje nog steeds heel comfortabel en zie je er toch nog tip top uit…

Deze maat organzasjaal is in bijna alle kleuren, die je wilt en/of bij je kleding passen, te bestellen. Alles in voorraad is binnen een dag bij je (afhankelijk van PostNL)… de aparte bestellingen duren iets langer in overleg. Nooit meer dan een week voordat je de sjaal ontvangt. Deze sjaaltjes verf ik in Nederland (Ineke). Painted in Holland dus.. Ik kan bijna elke kleur voor je verven die je wilt voor dezelfde prijs (alleen de maat 42 x 180 cm)… stuur me een foto van het kledingstuk of de kleur zelf… (via mail of whatsapp). Ik doe mijn stinkende best om de kleur zoveel mogelijk te benaderen…

In de webwinkel kun je van dit organza sjaaltje zowat alle modekleuren vinden, ook die van het volgende seizoen… de kleuren die je in de kledingwinkels ziet verschijnen. Pantone is het instituut die dat ieder jaar bepaalt.

Ik geef trouwens altijd graag advies over de kleuren als je dat vraagt. Staan ze mooi bij je of bij de kleding waarbij het moet horen? En dat zonder er meer voor te rekenen. Draag het sjaaltje ton sur ton of juist met de tegengestelde balanskleur waardoor je een mooi evenwichtig geheel krijgt... Of hou je kledingstuk bij deze foto en kijk of het een goeie match is.

En de prijs? Als je van €59,50 de 15% korting aftrekt die je krijgt als je inschrijft voor de “Tips en weetjes” blijf je toch nog net boven de €50,-. Geen verzendkosten dus…