web statistics
Skip to main content

Linnen sjaaltje, donkerblauw, een prachtige kleur. 60 x 180 cm. Casual, boho, chique, romantisch, feestelijk, gothic.... het is maar net waar je het mee combineert... deze sjaal valt soepel dus drapeert heel mooi.

Combineer donkerblauw met oranje, blauw, offwhite, zalm etc. Ga voor complementaire kleuren of ton sur ton. Kijk naar alle foto’s van de sjaals om te zien wat je er allemaal mee kunt doen.

Linnen is een soort textiel dat gemaakt wordt uit vlas en vooral in Europa wordt geproduceerd. Linnen is duurzaam, er wordt veel minder water (en bestrijdingsmiddel) gebruikt dan voor vele andere textielsoorten. Linnen is moeilijker te spinnen dan katoen waardoor het een meer exclusieve stof is. Het is ziet er minder egaal uit dan katoen.

Linnen kreukt. Soms wordt linnen kreukvrij gemaakt. Hoe vaker het echter gebruikt wordt, hoe zachter het wordt. Bovendien ademt en ventileert het zeer goed. Het neemt goed vocht op zodat je lichaam koel blijft. Goed voor op reis in warme landen. Kleding van linnen ziet er informeler en creatiever uit. Het heeft een rustieke, elegante, sportieve en klassieke uitstraling.