web statistics
Skip to main content

Een zijden sjaal of ketting in je eigen kleuren

Ineke kan zijden sjaals, kettingen en stof verven in jouw gewenste kleuren. Eindelijk de perfecte kleur sjaal of ketting dus... Kan met verschillende soorten zijde zoals organza, bourette, jersey en tule bv. 

Speciaal voor bruiloften: de bruid of de moeder van de bruid. Zie zijden sjaals en zijden kettingen in de webwinkel voor voorbeelden.

Onze krinkelsjaals maken elke outfit in een handomdraai superelegant... Als je een (krinkel)sjaal in jouw eigen kleuren wilt, kom je naar ons toe met het kledingstuk waarbij e.e.a. moet passen en we kiezen samen de meest geschikte kleuren voor een sjaal of ketting uit (Je kunt ons uiteraard ook mailen of appen voor de mogelijkheden.

We corresponderen net zo lang tot we de juiste combinatie gevonden hebben). We adviseren je zelfs nog over de juiste kleuren bij je type (zomer, winter, herfst of lente). Dat heeft te maken met haar-, oog- en huidskleur en zo.

En dat allemaal voor dezelfde prijs van de sjaal, niks meer.

Eindelijk een sjaal met de juiste kleuren om je mooiste kanten te benadrukken... Wie wil dat nu niet? We hopen iedereen een heel klein beetje gelukkiger te maken... ;-)

Krinkelsjaals zijn sjaals van een hoge kwaliteit pongeezijde (180x90/180x45/200x90cm). De van oorsprong witte zijde wordt door mij persoonlijk handbeschilderd (hoge kwaliteit zijdeverf: kleurvast) in een combinatie van drie bij elkaar passende kleuren op de kleurencirkel, die na het bewerkingsproces prachtige schakeringen vertonen. Kleuren die te ver uit elkaar liggen geven vieze bruine mengkleuren. Dat weet je nog wel van vroeger bij de schilderles... Ik geef je daarbij advies.

Geef me jouw kleuren door via de app of mail. Laat me zien op de foto waar de sjaal bij moet passen (kleding, tas, schoenen etc) en we gaan het samen uitzoeken...

Mijn telnr en mailadres staan op de contactpagina. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De sjaals zijn allemaal verschillend omdat je zelfs met dezelfde kleuren nooit precies hetzelfde resultaat zult krijgen. Ze gaan vele jaren mee en kunnen eenvoudig worden onderhouden. Bij de aankoop van een sjaal krijg je een uitgebreide gebruiksaanwijzing mee, alsmede tips met een heleboel manieren om de sjaal te dragen. Door hun afmetingen zijn de krinkelsjaals niet alleen te dragen als gewone sjaal, maar ook als topje, hoofddoek, omslagdoek, ronde sjaal, infinityscarf of eternity scarf etc.

De levertijd is maximaal 1 week als de sjaal niet in voorraad is. In voorraad kan de sjaal natuurlijk dezelfde dag al opgestuurd worden... Grotere aantallen langere levertijd... Vaak is de levertijd echter veel en veel korter. Meestal een dag of 4. Ik hou graag altijd een slag om de arm als ik het te druk heb met bv mantelzorgen of andere onverwachte toestanden.... Dit geeft voor jou ook meer zekerheid. Het gaat als volgt: Je sjaal wordt geverfd (eventueel meerdere sjaals), wordt op de foto gezet, naar je ge-e-maild en jij zegt of je tevreden bent met het resultaat (of je kiest uit meerdere opties).

Hier een klein aantal voorbeelden wat je allemaal kunt doen met deze sjaals. De kleuren zijn in het echt veel sprekender dan op de foto.

dia2

We krijgen steeds vaker verzoeken van bedrijven of verenigingen die eenzelfde kleur krinkelsjaal voor al hun mensen willen hebben. Corporate identity.

En wat denk je van een kerstcadeau voor alle personeelsleden in allemaal verschillende kleuren...? Heb zelf wel eens een zijden sjaal gehad.... heel lang geleden van het farmaceutisch bedrijf waar ik toen voor werkte..... heb de sjaal nog steeds....dat was toch een aangename verrassing en veel leuker dan het saaie standaard kerstpakket...

Mail of app ons voor alle mogelijkheden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Ook kunnen wij voor kledingwinkels krinkelsjaals verven, aangepast aan de kleuren van de nieuwste collecties.